Home celebs Tine Embrechts showt nieuw opvallend kapsel

Tine Embrechts showt nieuw opvallend kapsel

'#wittekop'

Photo News

Bruin, donkerblond, rood, donkerbruin… Tine Embrechts is een klein beetje de Kylie Jenner van de lage landen, want ze verandert net als de Amerikaanse ster enorm graag van haarstijl.

Tine Embrechts (43) is niet enkel een kameleon in het populaire VTM-programma ‘Tegen De Sterren Op’, waarvoor ze in de huid van verschillende andere mensen kruipt. Ook in het echte leven houdt ze van verandering, en al zeker van een nieuw kapsel. De actrice koos in het verleden al voor een waaier aan kleuren en gaat makkelijk van lang naar kort en terug.

Zoontje

Ze bracht onlangs opnieuw een bezoekje aan de kapper en toonde trots het resultaat op Instagram. ‘Terug naar de wereld van de blondines‘, schrijft de actrice onder een foto van haar nieuwe coupe. De hashtag #wittekopzoalsonzegaston verraadt dat ze nu dezelfde haarkleur heeft als haar zoontje.

Tine ging al vaker voor blond, en ook de laatste weken was haar haar opnieuw blond met een donkere uitgroei. Nu liet ze het een pak lichter verven. De reacties op haar nieuwe felblonde kapsel zijn gemengd. Heel wat mensen zijn fan, terwijl anderen toch haar eerdere kleur verkiezen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.