Home celebs Zo reageerden Taylor Swifts fans op haar nieuwe single ‘Call It What...

Zo reageerden Taylor Swifts fans op haar nieuwe single ‘Call It What You Want’

Volgende week lanceert Taylor haar zesde album 'Reputation'.

Taylor Swift
YouTube: TaylotSwiftVEVO

We krijgen amper nog de tijd om haar lyrics uit ons hoofd te leren, want Taylor Swift heeft afgelopen week al de vierde single van haar ‘Reputation’-album uitgebracht. ‘Call It What You Want’ belooft opnieuw een toppertje te worden, en natuurlijk hadden ook de fans van de zangeres er iets over te zeggen.

Taylor Swifts zesde album ‘Reputation’ komt uit op 10 november en de zangeres heeft ondertussen al vier nummers vrijgegeven. Na ‘Look What You Made Me Do’, ‘…Ready For It’ en ‘Gorgeous’ is het nu de beurt aan ‘Call it What You Want’.


Taylor
had de komst van de single al aangekondigd op haar sociale media en net voor het weekend heeft ze de track (mét lyrics!) op YouTube gepost. Haar fans hadden alvast veel te zeggen over haar nieuwe nummer en hebben ook een aantal gelijkenissen ontdekt met haar hit ‘Love Story’.

Terwijl we ‘Call It What You Want’ uit ons hoofd aan het leren waren, hebben we het internet afgeschuimd en enkele reacties op een rijtje gezet. Wij zijn alvast benieuwd hoe de fans van Taylor zullen reageren als ‘Reputation‘ officieel uit is, want de blondine heeft ongetwijfeld nog enkele verrassingen voor ons in petto.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.