Home celebs Taylor Swift is weer terug op sociale media (en dit met een...

Taylor Swift is weer terug op sociale media (en dit met een erg vreemde post)

Er is iets op komst...

Taylor Swift
Giphy.com

Taylor Swift maakt haar fans he-le-maal gek. Nadat ze eerst al haar foto’s verwijderd had, was ze gisteren plots terug op sociale media met een erg bizarre post. Gewoon een kort filmpje van een slang, en dat zonder tekst of geluid… Komaaaaan, Taylor!

Op 18 augustus was er plots niets meer te zien op de socialmediakanalen van Taylor Swift. Haar fans gingen meteen uit hun dak en kwamen met verschillende verklaringen op de proppen. Iedereen hoopt dat het om een nieuw album gaat, want het is exact drie jaar geleden dat de zangeres haar cd ‘1989’ aangekondigd heeft.

Niet zo subtiele steek

Na een stilte van drie dagen was de ‘Blank Space’-zangeres heel even terug op social media. Ze heeft op al haar accounts een redelijk vaag filmpje gepost, zonder enige tekst of uitleg. Het lijkt om de staart van een slang of een ander reptielachtig dier te gaan, en iedereen dacht meteen dat het een verwijzing was naar de gebeurtenissen van vorig jaar. Toen was er heel veel drama rond haar relatie met Calvin Harris, ‘frenemy’ Katy Perry en ‘Kimye’. Taylor kreeg toen veel comments met een slang-emoji op al haar posts, en dat is de blondine duidelijk nog niet vergeten.

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Gisteren was er in de Verenigde Staten ook een eclips te zien, en er werd gespeculeerd dat Taylor haar album op hetzelfde moment zou vrijgeven. Dat is helaas niet gebeurd, maar Joseph Kahn, regisseur van verschillende van haar videoclips, heeft gisteren een tweet met een smiley de wereld ingestuurd als reactie op het nieuws van haar comeback. We weten niet wat er aan de hand is, maar er is duidelijk iets op komst. Wij houden jullie op de hoogte!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.