Home celebs VIDEO: Taylor Swift bracht voor het eerst haar single ‘End Game’ met...

VIDEO: Taylor Swift bracht voor het eerst haar single ‘End Game’ met Ed Sheeran

We moeten je vast niet vertellen dat de aanwezige fans meteen door het lint gingen.

Taylor Swift
YouTube: Team Swiftie

Kerstmis kwam dit jaar een beetje vroeger voor alle fans van Taylor Swift, want de zangeres trad afgelopen weekend op Jingle Ball in Los Angeles op. En dat was nog lang niet alles, want als extraatje had ze voor alle aanwezige Swifties haar beste vriend Ed Sheeran meegenomen.

Het zesde studioalbum van Taylor Swift, ‘Reputation’, staat bij ons al weken on repeat en een van onze favoriete nummers is ongetwijfeld haar duet met Ed Sheeran. Daar zijn we zeker niet alleen in, want tijdens haar performance op het Jingle Ball-evenement van afgelopen weekend heeft de zangeres het nummer ‘End Game’ voor het eerst live gebracht.

Big reputation, big reputation

Taylor zag er in korte short en feestelijke glittertop helemaal fantastisch uit en ook de choreografie op de song was perfect uitgevoerd. Aanwezige fans kregen dus sowieso waar voor hun geld, maar dat was nog lang niet alles. Als ultieme verrassing had de popzangeres namelijk Ed Sheeran meegenomen, en iedereen was door het dolle heen toen haar bff plots het podium opkwam. En dat kunnen we ze eerlijk gezegd niet kwalijk nemen!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Naast ‘End Game’ zond Taylor Swift een aantal nieuwe nummers, zoals ‘…Ready For It’, maar ook enkele oude hits zoals ‘Shake It Off’ en ‘Blank Space’ stonden op de setlist.

Lees ook: