Home celebs Taylor Swift brengt ingetogen versie van haar nummer ‘Betty’ op de ACM...

Taylor Swift brengt ingetogen versie van haar nummer ‘Betty’ op de ACM Awards

On repeat!

taylor swift
© Getty

Helaas geen optreden van Taylor op Werchter Boutique dit jaar, maar fans van de zangeres kunnen wel vanuit hun luie zetel naar een nieuwe performance van de zangeres kijken. Taylor Swift bracht op de ACM Awards een ingetogen versie van ‘Betty’, een nummer dat op haar gloednieuwe album ‘Folklore’ staat.

De ACM Awards is bij ons een minder bekende awardceremonie. Maar de kans om een van onze favoriete zangeressen aan het werk te zien op het podium willen we niet missen. Voor de gelegenheid bracht Taylor Swift alvast een ingetogen versie van ‘Betty’, een nummer dat op haar gloednieuwe album ‘Folklore’ staat. Verder was ook de rest van haar performance volledig afgestemd op de stijl van de song. Door de coronacrisis kon Taylor natuurlijk niet vergezeld worden door achtergronddanseressen of –zangeressen. Dus deed ze het maar op haar eentje. Go, Taylor!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ook de look van Taylor Swift was redelijk sober. Zo heeft ze voor haar optreden haar eigen haar en make-up gedaan. Het resultaat mag er volgens ons alvast meer dan wezen! Haar outfit is dan weer van de ontwerpster en goede vriendin Stella McCartney.

Verder was het voor Taylor de eerste keer in zeven jaar tijd dat ze nog eens op het podium stond van de ACM Awards. Al is ze voor de awardceremonie zeker geen onbekende. Zo won ze op haar 21ste de prijs van Entertainer of the Year. Hiermee was ze de jongste artieste ooit die met deze prijs ging lopen. Het zal voor de zangeres dan ook zeker een heuglijk moment geweest zijn om er opnieuw op de planken te kunnen staan.

Lees ook: