Home celebs Tanja Dexters woedend in ‘Gert Late Night’: ‘De politie heeft mij uitgedaagd’

Tanja Dexters woedend in ‘Gert Late Night’: ‘De politie heeft mij uitgedaagd’

De politie verzegelde zondag Tanja's Flamingo Bar omdat er zonder drankvergunning sterkedrank werd geserveerd.

© VIER

Afgelopen weekend werd Tanja Dexters’ (41) Flamingo Bar op de Antwerpse Groenplaats verzegeld door de politie. Gisterenavond vertelde Tanja met verheven stem in ‘Gert Late Night’ over de boycottende politie.

Tanja DextersFlamingo Bar was nog niet geopend toen er al heel wat commotie rond ontstond. Tanja’s zakenpartner Atila Usul heeft namelijk heel wat faillissementen, witwaspraktijken, huiszoekingen en rechtszaken achter zijn naam staan. Maar dat weerhield Tanja er niet van om samen met hem op de Antwerpse Groenplaats de Flamingo Bar op poten te zetten.

Geen drankvergunning

Maar wie alcohol wil schenken, moet daar uiteraard een vergunning voor hebben. En die drankvergunning had de Flamingo Bar nog niet. Desondanks opende de bar afgelopen weekend de deuren…

Zonder drankvergunning mag er wel bier of wijn bij het eten geserveerd worden, maar aan die regel hield de bar zich niet. De Antwerpse politie verzegelde zondag het pand omdat werd vastgesteld dat er ondanks de missende drankvergunning toch sterkedrank werd geserveerd.

Boycottende politie

Tanja is van oordeel dat de media een hele soap van haar verzegelde Flamingo Bar maakte en deed gisteren met verheven stem haar kant van het verhaal in ‘Gert Late Night’. Ze daagde afgelopen weekend de politie uit door op haar Instagrampagina een foto in het pand met een glas wijn te posten, maar beweert dat de politie haar in de eerste plaats wou boycotten en uitdagen.

Tanja zegt zelf emotioneel en financieel erg moeilijke jaren achter de rug te hebben en hoopte op een nieuwe start. De Flamingo Bar kan volgens haar over een week of drie zijn deuren openen voor het grote volk.


Nog meer nieuws uit BV-land: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.