Home celebs SURPRISE: het leven van een WAG is niet altijd zo glamoureus

SURPRISE: het leven van een WAG is niet altijd zo glamoureus

Coleen Rooney klapt uit de biecht!

WAGs lopen steeds rond in de duurste designerkledij, gaan op luxueuze vakanties en wonen in een poepchique villa. Toch lopen hun dagen niet altijd over van glitter en glam. Coleen, de vrouw van een van de best betaalde voetballers ter wereld Wayne Rooney, laat een verrassend ander licht schijnen op haar zogenaamde luilekkerleventje.

Coleen (31) en Wayne Rooney (31) zijn highschool sweethearts. Ze vormen al een koppel van hun zestiende. Wayne groeide uit tot een voetballer met wereldklasse en zijn vermogen wordt geschat op meer dan 80 miljoen euro. Dat bombardeerde de klungelige Coleen prompt tot een stijlvolle WAG. Dat heeft natuurlijk voordelen: ze kan kopen en doen wat haar hart verlangt. Toch kan een kast -de grootte van een huis- vol Gucci, Prada en Armani Coleen niet volledig tevreden stellen.

Geen huishoudhulp

Volgens Coleen doet Wayne namelijk niks in het huishouden. ‘Ik kan niet rekenen op Wayne’, zucht Coleen. ‘Hij vergeet ook àlles te doen dat ik hem vraag. Volgens mij gebruikt hij zijn verstand niet zo vaak.’ De vuilnisbakken buiten zetten? Vergeet het! Boodschappen doen? Geen tijd. De kinderen aankleden? No way. Coleen moet het allemaal zelf doen. En ze doet het ook effectief allemaal zelf. Ze heeft ondanks de goed gevulde bankrekening van manlief geen nanny of huishoudhulp. Da’s een hele verwezenlijking, want het koppel woont in een kast van een villa met verschillende slaap- en badkamers, een zwembad, een jacuzzi en een fitness. Even rap stofzuigen is geen optie. Bovendien lopen daar ook nog eens drie kleine kinderen rond -Kai (7), Klay (4) en Kit (1)- die net als papa niet zo zot zijn van opruimen.

Soccer mum

Coleen houdt niet van het WAG-label dat ze automatisch krijgt opgeplakt. ‘Alsof wij voetbalvrouwen niks anders doen dan shoppen’, aldus Coleen. ‘Ik rij vooral rond met de kinderen, daar is niks glamoureus aan.’ Haar oudste zoon voetbalt net als zijn papa, maar ze heeft niet graag dat Wayne komt kijken naar zijn wedstrijden. ‘Hij moet de hele tijd handtekeningen uitdelen en poseren voor selfies met fans. Kai is dan teleurgesteld dat zijn papa hem niet eens één minuut zag spelen.’ Daarom heeft ze Wayne verboden om nog mee te gaan naar matchen. Zelf vindt Coleen er trouwens niks aan om haar hubbie te zien spelen. ‘Voetbal is saai’, klaagt ze.
Gelukkig kan mevrouw Rooney binnenkort uitrusten in een luxe resort op Mallorca in haar designer badpak. Nadat ze eerder dit jaar al afreisde naar Portugal, Ibiza, Italië en Mykonos. Life is tough! (kuch)

Bron: Daily Mail

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.