Home celebs SMELT: Lauren Conrad deelt de schattigste foto van haar zoontje Liam

SMELT: Lauren Conrad deelt de schattigste foto van haar zoontje Liam

Hij is net zo fotogeniek als zijn mama! 😍

Lauren Conrad leeft op een roze wolk sinds ze negen maanden geleden beviel van haar zoontje Liam. Hoewel de ex-realityster turned modeontwerpster de privacy van haar kleine spruit zoveel mogelijk probeert te beschermen, kon ze het niet laten om een schattig kiekje te delen van haar ‘dinner date‘.

Het is een wonder hoe sommige nieuwe mama’s de verleiding kunnen weerstaan om hun sociale media te overspoelen met foto’s van hun kleine oogappel. Voormalige ‘The Hills’-ster Lauren Conrad (32) kon het écht niet laten toen haar 9 maanden oude zoontje Liam haar de schattigste blik ooit toewierp, en deelde (gelukkig voor ons) de volgende foto op Instagram.

My dinner date 💛

A post shared by Lauren Conrad (@laurenconrad) on

Het is zeer uitzonderlijk dat de trotse mama een foto deelt van haar zoons gezicht, maar we kunnen nu al besluiten dat baby Tell duidelijk de fotogenieke genen van zijn moeder heeft geërfd. Bovendien dragen de twee matching truien en witte sneakers voor hun dinner date. Té schattig!

Conrad geniet met volle teugen van het moederschap en deelt steeds vaker mijlpalen van kleine Liam, zoals zijn eerste Pasen op de onderstaande foto.

Happy Easter🐰🐰

A post shared by Lauren Conrad (@laurenconrad) on

De modeontwerpster trouwde in september 2014 met advocaat William Tell (38). Op 5 juli 2017 beviel ze van hun eerste kindje, zoon William (Liam) James Tell, vernoemd naar zijn vader.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.