Home celebs Siska Schoeters ontwerpt kindercollectie

Siska Schoeters ontwerpt kindercollectie

De radiopresentatrice slaat de handen in elkaar met kledingmerk mundo melocotón.

© photo news

Radiopresentatrice Siska Schoeters ontwerpt samen met de Belgische kinderlijn mundo melocotón haar eigen collectie voor kindjes van 0 tot 8 jaar.

Siska Schoeters hoor je iedere weekdag van 10 tot 12 uur op je radio als één van de drie Madammen op Radio 2. De presentatrice heeft naast een warme stem, ook een goed oog voor mode en dat creatieve talent mag ze binnenkort aan iedereen laten zien.

Kleine sloebers

Ze slaat namelijk de handen in elkaar met de Belgische kinderlijn mundo melocotón en brengt haar eigen collectie op de markt. De kleertjes zijn voor kinderen van 0 tot 8 jaar. Inspiratie deed ze ongetwijfeld op bij haar eigen kroost, want Siska heeft thuis zelf twee kleine sloebers rondlopen: Lucien (bijna 8) en Minnie (2.5).

View this post on Instagram

Weeral haasten naar een familiefeest. Kapotlachen.

A post shared by siskaschoeters (@siskaschoeters) on

De kindercollectie zal deze zomer, en meer bepaald in juli, in de winkels liggen. Siska is alvast superenthousiast over de samenwerking. ‘Woohoo, goede keuze’, schrijft ze op Instagram bij een foto van een soort kledingetiketje. Ook bij het merk zijn ze in de wolken met hun nieuwe aanwinst. ‘Het was echt heel makkelijk samenwerken’, aldus Dauwke van mundo melocotón in Het Laatste Nieuws. ‘Siska stuurde regelmatig ideetjes door waarop we goed konden inspelen.’

De collectie zal heel divers zijn. ‘We hebben artikels met neutrale kleuren, met prints, gebreide stuks en zelfs een samenpassend aanbod voor mama’s. Ook de prijzen zijn toegankelijk voor iedereen’, vertelt Dauwke.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.