Home celebs OMG: Sieg De Doncker poseert volledig naakt op Instagram

OMG: Sieg De Doncker poseert volledig naakt op Instagram

We krijgen het er spontaan warm van op deze koude dag.

© photo news

Sieg De Doncker deelde een pittige vakantiefoto van zijn reis op Tenerife en het werd plots 20 graden warmer in het kille en koude België.

Sieg De Doncker geniet van een welverdiende vakantie op het Spaanse eiland Tenerife. Hij trekt er rond in de natuur met een aantal vrienden. Sieg deelde een aantal dagen geleden al enkele foto’s van zijn avontuur op Instagram waar we vooral zijn brede glimlach en het groene landschap konden spotten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Op zijn laatste vakantiefoto laat hij zich van een totaal andere kant zien. Letterlijk én figuurlijk. We zien namelijk de achterkant van Sieg, wat op zich niet zo heel speciaal is, ware het niet dat de presentator niks van kledij aanheeft. Hij staat poedelnaakt op een rots terwijl hij zijn armen triomfantelijk in de lucht steekt.

Privé strandje

Jammer genoeg voor ons en sowieso voor zo goed als heel vrouwelijk Vlaanderen, wordt zijn achterste strategisch bedekt door een blauw hashtagbalkje #freedom. ‘Wat zou jij doen als je op een privé strandje terecht komt na een uur te hiken door de natuur?’, schrijft de hunk onder het mooie plaatje.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Heel wat BV’s reageerden op de foto. ‘Zoom’, lachte Tinne Oltmans. ‘Ik zou dan diegene zijn die de foto neemt’, antwoordde An Lemmens al plagend waarop Sieg De Doncker reageerde: ‘Of met mijn kleren gaat lopen waarschijnlijk’. Wij hopen – niet zo – stiekem dat er ook een ongecensureerde foto opduikt. A girl can dream, right?

Lees ook: