Home celebs Rita Ora gaat aan de slag bij modellenbureau van Kate Moss

Rita Ora gaat aan de slag bij modellenbureau van Kate Moss

'Kate was altijd al een mentor en vriendin voor het leven', klinkt het bij de Britse zangeres.

Photonews

Rita Ora (27) heeft zonet op Instagram bekendgemaakt dat ze een contract heeft getekend bij het modellenbureau van Kate Moss. De Britse zangeres verlaat daarbij dus Next Model Management voor hun grootste concurrent. Een keuze die volgens de Britse zangeres heel logisch is, aangezien ze Kate al jaren als haar mentor beschouwt.

Dat de Britse zangeres met haar zwoele blik en elegante poses de lens wel weet te verleiden, hoeven we je niet meer te vertellen. Zo pronkte ze meermaals in glossy magazines en campagnes van toonaangevende modelabels. Rita stond dan ook al zes jaar onder contract bij het prestigieuze Next Model Management, waar ook gezichten als Alexa Chung en Suki Waterhouse aan verbonden zijn. Maar aan die samenwerking heeft de Britse zangeres nu een einde gemaakt.

‘Mentor en vriendin’

Via een post op Instagram maakt ze zelf enthousiast bekend dat ze getekend heeft bij het modellenbureau van niemand minder dan Kate Moss. In een interview met het Britse blad The Sun laat Rita weten dat dit een logische keuze is. ‘Kate was altijd al een mentor en vriendin voor het leven. Het is een eer om met haar te kunnen samenwerken’, klinkt het bij de zangeres. Ze ziet Kate Moss al jaren als een inspiratiebron en is blij deel te mogen uitmaken van dit nieuwe ‘dream team’, zoals ze het zelf omschrijft op Instagram. Toch doen er enkele geruchten de ronde dat die overstap niet zo vrijwillig was als ze zelf doet uitschijnen. Rita zou regelmatig te laat zijn gekomen op fotoshoots en daarbij ook geklaagd hebben over het budget van de campagnes waarin ze te zien was. Hoe dan ook zijn wij alvast erg benieuwd welke covers Rita in de toekomst nog aan haar cv zal toevoegen.

✨Dream Team ✨ Excited to announce that I am now at @katemossagency

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.