Home celebs ZIEN: redactrice Robine kletste met Rebel Wilson en Hailee Steinfeld over ‘Pitch...

ZIEN: redactrice Robine kletste met Rebel Wilson en Hailee Steinfeld over ‘Pitch Perfect 3’

Rebel en 'Pitch Perfect'-hoofdrolspeelster Anna Kendrick waren na hun eerste ontmoeting nog niet meteen dikke vriendinnen.

Biijjjna is het zover. ‘Pitch Perfect 3’ verschijnt bij ons over een dikke twee weken in de zalen. Redactrice Robine mocht in aanloop naar de première in Berlijn een praatje slaan met Rebel ‘Fat Amy’ Wilson en Hailee ‘Emily’ Steinfeld.

De reünie van de Bellas wordt er eentje om nooit te vergeten, zoveel is duidelijk. Trailer nummer één en trailer nummer twee kregen we respectievelijk een half jaar en zo’n drie maanden geleden op ons afgevuurd. En nu is het nog maar vijftien dagen wachten tot we de volledige derde ‘Pitch Perfect’-film kunnen gaan bewonderen in de bioscoop.

Redactrice Robine vloog over en weer naar Berlijn om er met hoofdrolspeelsters Rebel Wilson en Hailee Steinfeld te keuvelen over hun nieuwste film. En ze deed meteen auditie voor ‘Pitch Perfect 4’… als die er komt?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Pitch Perfect 3’ verschijnt bij ons vanaf woensdag 27 december in de zalen.

Lees ook: