Home celebs CUTE: prins George verovert onze harten met zijn nonchalante verjaardagsportretten

CUTE: prins George verovert onze harten met zijn nonchalante verjaardagsportretten

Hij blaast vandaag zes kaarsjes uit.

© PHOTONEWS

Hoera! Vandaag mag prins George, de oudste zoon van Kate (37) en Willam (37), zes kaarsjes uitblazen. De koninklijke familie laat zijn verjaardag niet onopgemerkt voorbijgaan en deelde op Instagram enkele schattige kiekjes van de kleine prins.

Via het profiel @kensingtonroyal werden drie foto’s gedeeld waarop de prins zijn schattige lach (en missende melktandjes) niet kan verbergen. Opvallend: op twee van de drie foto’s draagt George een voetbalshirt van het nationale Engelse voetbalteam.

Intiem verjaardagsfeestje

De voorliefde voor sport zit dus duidelijk in zijn genen, want ook papa William en mama Kate zijn grote sportfanaten. William deed eerder deze maand nog mee aan een polowedstrijd en Kate showt maar al te graag met haar atletiekprestaties.

De foto’s van de jarige job in de voetbalshirt werden in de tuin van het Kensington Palace genomen. De andere foto werd op reis genomen. Volgens koninklijke bronnen zou George zelf hebben aangegeven dat hij een intiem verjaardagsfeestje wil geven waarop hij pizza’s kan maken en in de tuin kan rondlopen.

George liet ook vallen dat hij later, net zoals zijn papa, graag piloot zou worden. In september start hij aan zijn derde jaar op een privéschool in Londen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.