Home celebs Politie snelt te hulp na verontrustend Facebookbericht van Kirsten Janssens over Jan...

Politie snelt te hulp na verontrustend Facebookbericht van Kirsten Janssens over Jan Kriekels

'Je hebt geen recht mijn sleutels af te pakken, mij te verwonden en 4 of 5 x de trappen op en af te sleuren en mijn gezicht driemaal neer te slaan op die betonnen trap van je.'

© Joel Hoylaerts / Photo News

‘The Sky is the Limit’-(ex-)koppel Jan Kriekels en Kirsten Janssens kent weer mindere tijden. Hun turbulente relatie lijkt nu op een dieptepunt gekomen te zijn, als we Kirstens Facebookbericht mogen geloven.

Het Nieuwsblad bericht dat de politie van Diepenbeek zich gisteren in allerijl begaf naar de villa van Jan Kriekels, de extravagante ondernemer uit ‘The Sky is the Limit’. Daar zou hij zich bevinden met zijn ex Kirsten Janssens.

Op haar Facebookpagina postte Kirsten een wel heel verontrustende post: ‘Je hebt geen recht mijn sleutels af te pakken, mij te verwonden en 4 of 5 x de trappen op en af te sleuren en mijn gezicht driemaal neer te slaan op die betonnen trap van je.’ Verder zou ze ook foto’s gepost hebben van zichzelf, naakt en bebloed tussen de gebroken bloempotten.

Kirsten zou zelf hulp gevraagd hebben aan een vriendin omdat ze opgesloten zat in de slaapkamer van Jan. Daarop kwam de politie ter plaatse. Ondertussen werden alle Facebookberichten verwijderd.

Het ging de goede richting uit

Eerder deze week vertelde Kirsten nochtans in Dag Allemaal dat het weer de goede richting uitging met haar en Jan: ‘De plooien zijn nog niet helemaal gladgestreken, maar het gaat de goede richting uit. Wat afstand nemen kan je dichter bij elkaar brengen. Jan en ik houden nog van elkaar. Dertien jaar wis je niet zomaar, hè. Alleszins, wij zijn gelukkig zo en de kinderen ook. Dat is het belangrijkste. We zullen zien wat de toekomst brengt. Carpe diem, zeg ik.’

Meer BV’s: