Home celebs PROFICIAT: Dimitri Vegas en Anouk Matton dan toch al in België getrouwd

PROFICIAT: Dimitri Vegas en Anouk Matton dan toch al in België getrouwd

Er werd verwacht dat het dj-koppel pas volgende week op Ibiza in het huwelijksbootje zou treden.

Dimitri Vegas
© Instagram @dimitrivegas

Een paar maanden geleden verklapte dj Dimitri Vegas per ongeluk dat hij op 7 september op Ibiza in het huwelijksbootje zou treden met z’n verloofde Anouk Matton. Maar dat blijkt niet de volledige waarheid te zijn, aldus de Instagram stories van het koppel. Dimitri en Anouk trouwden vandaag al, en wel in eigen land.

Twee keer feest

Dimitri Vegas – oftewel Dimitri Thivaios – en Anouk Matton vliegen volgende week ongetwijfeld naar Ibiza om hun trouw daar op 7 september met een enorme knal te vieren. Maar vandaag zijn ze hier in België al officieel man en vrouw geworden. Ze vierden alvast met een etentje in Het Gebaar, het Antwerpse restaurant van patissier Roger Van Damme. Dat is te zien in de Instagram stories van Dimitri en Anouk.

Vorige week werd bekend dat Belgisch ontwerper Nicky Van Kets de trouwjurk van Anouk zou ontwerpen. Het feit dat de dj op haar Instagram de Antwerpse bruidswinkel La Soirée vermeldt bij een foto van haar kort, met kant afgewerkt zachtroze jurkje, bevestigt ons vermoeden dat de grote ceremonie – mét jurk van Van Kets – voor volgende week zal zijn.

Proficiat aan het paar!

Meer liefde in BV-land:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.