Home celebs Pink had een miskraam toen ze 17 jaar was: ‘Je hebt het...

Pink had een miskraam toen ze 17 jaar was: ‘Je hebt het gevoel dat je lichaam je haat’

In haar nieuwe nummer ‘Happy’ zingt ze over haar gevoelens van toen.

Getty

Pink is altijd open over wat er gaande is in haar leven en in haar nieuw nummer ‘Happy’ is ze dat opnieuw. Zo zingt ze dat ze haar lichaam haat sinds ze zeventien was. Nu deelt de zangeres het verhaal achter de lyrics en vertelt ze hoe het voelt om een miskraam te doorstaan als je nog maar een tiener bent.

Het nummer ‘Happy’ staat op haar nieuwe album ‘Hurts 2B Human’ en in de lyrics geeft Pink haar fans een kijkje in haar verleden. Zo zingt ze ‘Since I was 17, I’ve always hated my body / and it feels like my body’s hated me’. Toen USA Today haar tijdens een interview om de betekenis vroeg, vertelde de zangeres eerlijk dat ze een miskraam had toen ze nog maar zeventien was.

‘Ik was van plan om het kindje te houden. Maar als je zoiets meemaakt als vrouw of als jong meisje heb je het gevoel dat je lichaam je haat, dat het kapot is en dat het niet doet wat het zou moeten doen.’

Meerdere miskramen

Ondertussen heeft de blondine een zoontje van twee en een dochtertje van zeven, maar ze heeft het niet makkelijk gehad om haar kinderwens te vervullen. Na haar zeventiende heeft ze namelijk nog verschillende miskramen gehad. ‘Ik heb meerdere keren een miskraam gehad dus ik denk dat het belangrijk is om te praten over wie je echt bent, over de pijn en waar je beschaamd om bent.’ In haar interview zegt ze dan ook dat therapie haar redding geweest is. Door met iemand te praten heeft ze deze pijn kunnen verwerken en is ze gelukkig met hoe haar leven nu is.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.