Home celebs Patser/romanticus Matteo: ‘Ja, ik heb iets voor Loredana gepland op onze anniversary’

Patser/romanticus Matteo: ‘Ja, ik heb iets voor Loredana gepland op onze anniversary’

Tijdens een potje 'waarheid, durven of drinken' kwamen we enkele geheimen van Nora en Matteo te weten.

Redactrice Catherine heeft een nieuw spelletje op de markt gebracht. Enter: ‘waarheid, durven of drinken’. Hiermee legt ze het vuur aan de schenen bij verschillende bekende Vlamingen. En deze keer waren patsers Matteo Simoni en Nora Gharib haar slachtoffers van dienst.

Sigaretten dealen

Bottoms up en dan zijn we vertrokken.’ Met deze zin gaf redactrice Catherine het startschot van haar gezellige babbel met de twee hoofdrolspelers uit ‘Patser’. Ze stelde eerst een aantal vragen over de gloednieuwe film, maar al snel kwam ze enkele sappige weetjes over Nora en Matteo te weten.

‘Awel, ik heb tijdens mijn jeugd met drugs geëxperimenteerd’, gaf Matteo zonder aarzelen toe. ‘Een jointje gerold, maar ik ben nooit verdergegaan dan dat. Toen ik 16 jaar was, pikte ik ook wel sigaretten van mijn broers en ouders, en dan deelde ik die uit aan mijn vrienden.’ De acteur werd zelfs ooit eens betrapt met een sigaret in zijn hand, en dat vond hij blijkbaar iets minder leuk. Daar deelde Matteo onlangs nog een prachtig excuusbriefje van op Instagram. ‘Ja, ik heb misschien ook wel eens sigaretten gedeald. Ik pikte dan een slof sigaretten en verkocht die door.’ Kwestie van goede voorbereiding voor de film kan dit wel tellen.

Romantische ziel

‘Ik ben vooral enorm verrast door hoe Matteo is’, gaf Nora dan weer op haar beurt toe. ‘Ik dacht dat Matteo een arrogante zak was. Maar dat is totaal niet! Ik heb mij enorm vergist.’ En toen deed Nora de acteur blozen. ‘Matteo is normaal gezien niet mijn type, maar ik vind hem wel een knappe jongen en hij heeft een prachtig innerlijk.’

Yep, zijn vriendin Loredana mag dus haar beide pollekes kussen. En het wordt nog beter, want Matteo heeft zelfs al iets gepland voor hun anniversary. ‘We gaan een koffie drinken waar we ooit onze eerste koffie samen hebben gedronken.’ Cute!

Van bijna een K3’tje tot kordate patser

Verder vertelde Nora over haar avontuur bij ‘K3 zoekt K3‘, want dat heeft er toch voor gezorgd dat ze vandaag schittert in ‘Patser’. Oh ja en Catherine kwam ook nog te weten dat Matteo geen schrik heeft om zich letterlijk bloot te geven. Het trio sloot hun gesprek af met een totale metamorfose van Catherine. Lieve Adil El Arbi en Bilall Fallah, mochten jullie nog een last minute vervanging zoeken?

‘Patser’ verschijnt vanaf 24 januari 2018 in de cinemazalen. Be there or be square!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.