Home celebs HOERA: ‘Orange Is the New Black’-actrice Laura Prepon is opnieuw zwanger

HOERA: ‘Orange Is the New Black’-actrice Laura Prepon is opnieuw zwanger

Ook Danielle Brooks, aka Taystee, liet in juli weten dat ze al 5 maanden (!) zwanger was.

Laura Prepon ‘Orange Is the New Black'
© Netflix

Laura Prepon (39), aka Alex Vause, is in verwachting van haar tweede kindje. De ‘Orange Is the New Black’-actrice werd in 2017 voor het eerst mama van Ella en liet nu via Instagram weten dat haar dochtertje vol ongeduld op een broertje of zusje zit te wachten.

We kennen Laura Prepon vooral als de badass Alex Vause uit de serie ‘Orange Is the New Black’. In die Netflixserie speelde ze een gedetineerde die samen met haar ex/minnares/vrouw Piper Chapman in de gevangenis van Litchfield Penitentiary terechtkwam na het smokkelen van drugs. Het zevende en allerlaatste seizoen van ‘OITNB’ verscheen deze zomer op Netflix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘We zijn dolgelukkig dat ons gezin gaat uitbreiden‘, schreef Laura bij een foto mét buikje en haar 2-jarig dochtertje Ella. ‘Het leven is prachtig. #inverwachting’, schreef de actrice op Instagram. Prepon stapte vorig jaar met Ben Foster (38), bekend van ‘Liberty Heights’, in het huwelijksbootje. En als we de foto’s op Instagram mogen geloven, zijn de twee nog steeds dolgelukkig samen.

Prepon is trouwens niet de enige ‘OITNB’-actrice die in verwachting is. Ook Danielle Brooks, aka Taystee, liet in juli weten dat ze al 5 maanden (!) zwanger was. Binnen een kleine maand loopt er dus ook een Tasha Jefferson Junior rond.

Lees ook: