Home celebs OMG: Ish en Eva Daeleman komen signeren op de FSD!

OMG: Ish en Eva Daeleman komen signeren op de FSD!

Freya Goossens (foto Eva) en Yves Ruth (foto Ish)
Alsof je nóg een reden nodig had om naar de Flair Shopping Day te komen, lieten Eva Daeleman en Ish Ait Hamou weten dat ze volgende week een speciale signeersessie zullen houden voor hun boeken Factor 25 en Cécile. Of ze ook bereid zijn om borsten en billen te signeren, valt nog af te wachten.

Factor 25

Over Eva Daeleman's Factor 25:

Factor 25 is het openhartige relaas van Eva’s trip door de bochten van haar ziel, langs de rijstvelden en stranden in Thailand en Vietnam. Een verhaal van twijfels en euforie, van tranen en cocktails.

 

Cécile

Over Ish Ait Hamou's Cécile:

Djibril is elf en droomt van de wereld buiten zijn kleine dorp in het diepe zuiden van Marokko. Door zijn nieuwsgierigheid en zijn kinderlijk enthousiasme krijgt zijn leven een onverwachte wending. Niet alleen zijn eigen leven wordt door deze schokkende gebeurtenis overhoop gehaald, ze heeft ook een invloed op het leven van zijn familie en van een aantal mensen die hij nooit eerder heeft ontmoet.

Het enige wat Djibril nog verbindt met zijn zonovergoten geboorteplaats zijn de kleren die hij droeg en een verhakkelde foto die toebehoorde aan zijn oudere broer Kareem. Een onduidelijke krabbel op die foto leidt hem naar een adres in Parijs, waar hij kennismaakt met de jonge vrouw Cécile. De Française intrigeert hem, maar ze is nauwer vervlochten met zijn leven dan hij kan vermoeden.

Hoe meer hij Cécile bezoekt, hoe meer Djibril verwikkeld raakt in haar duistere kwellingen. De kans wordt steeds kleiner dat hij zijn thuis en familie ooit nog terugziet.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.