Home celebs OMG: Hugh Jackman vertoeft dit weekend in ons land

OMG: Hugh Jackman vertoeft dit weekend in ons land

De acteur dronk pintjes op een terras in Brussel én hij kan een aardig woordje Vlaams spreken.

© getty images

De wereldberoemde acteur Hugh Jackman treedt vanavond op in het Sportpaleis van Antwerpen. De afgelopen dagen ging hij op verkenning in ons – volgens hem – prachtige Belgenlandje.

Hugh Jackman geniet momenteel van al het moois en vooral lekkers dat ons Belgenlandje te bieden heeft. Zo dronk de Australiër gisteren een frisse Belgische pint bier ergens op een zonnig terrasje in Brussel. Dat moment legde hij voor zijn fans vast en postte hij op Instagram. ‘Als je in Brussel bent’, schreef de man bij de foto. Hij proefde ook een typische Antwerps streekproduct: de handjes.

View this post on Instagram

When in #brussels … #dayoff #themanthemusictheshow

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Het is fijn om hier te zijn’

De acteur is momenteel op wereldtournee met zijn show ‘The Man. The Music. The Show’. Hij brengt daarin Broadwayklassiekers en de allerbeste liedjes uit zijn succesfilms zoals ‘Les Misérables’, waar hij aan de zijde van Anne Hathaway speelde, en de blockbuster ‘The Greatest Showman’ met onder andere Zac Efron. Afgelopen week speelde hij in Amsterdam en vanavond staat hij in het Sportpaleis in Antwerpen.

Gisteren had hij een vrije dag en dan gaat de man graag op verkenning. Van al die cultuur opsnuiven, krijg je natuurlijk dorst. Gelukkig hebben wij het allerbeste bier ter wereld! Of de alcohol er iets te maken mee had, weten we niet, maar Hugh kan een aardig mondje Vlaams spreken. In een filmpje op zijn sociale media sprak hij ons toe, in het Nederlands. ‘Het is fijn om hier te zijn’, aldus de knapperd. ‘Ik ben blij dat ik hier in België ben, het is een prachtig land.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: