Home celebs Na Zita zet nu ook de zoon van Koen Wauters zijn eerste...

Na Zita zet nu ook de zoon van Koen Wauters zijn eerste stappen in de mediawereld

'Mijn ouders vonden dat ik ervoor moest gaan.'

Het bruist van talent ten huize Wauters. Papa Koen kennen we natuurlijk allemaal, maar de kinderen treden stilaan in zijn voetstappen. Zo was Zita eerder al te zien in een musical op Ketnet, heeft ze haar eerste filmrol beet en werd ze het gezicht van Hema. Zoon Nono bleef tot hiertoe wat op de achtergrond, maar daar komt nu ook verandering in.

In 2015 deed Zita Wauters (13) mee aan de audities van ‘Kadanza Together‘, een musical van de kinderzender Ketnet. Na enkele opdrachten wist ze uiteindelijk een plekje in de musical te veroveren. Ondertussen zijn we al toe aan de vierde editie van Ketnet Musical, en niemand minder dan haar broer Nono Wauters (11) wilde deze keer ook een gokje wagen.

‘Team U.P.’

Tijdens het selectieweekend streden 60 kandidaten voor een van de 24 plekjes in de uiteindelijke musical “Team U.P.“. Nono deed in de eerste aflevering van de zoektocht alvast zijn uiterste best. ‘Ik vond het heel spannend om mee te doen, want het was mijn eerste auditie. Toen ik vorig jaar aan mijn ouders vertelde dat ik graag wilde meedoen, vonden ze dat ik ervoor moest gaan’, vertelde hij aan Tom De Cock op MNM. ‘Thuis krijg ik veel tips. Vooral van mijn zus Zita, omdat zij twee jaar geleden mee mocht spelen in de musical “Kadanza Together”.’

Mijn zus is voor mij een voorbeeld.

SMELT! Maar Nono krijgt ook goede raad van zijn nonkel Kris, beweert hij: ‘We repeteren de nummers samen aan de piano.’

Première

Vanaf maandag 20 november komen we te weten of Nono bij de 24 gelukkigen zit. Nadien wordt er beslist welke talenten een sprekende rol krijgen. De musical ‘Team U.P.’ gaat in première op zaterdag 3 maart 2018 in het Plopsa Theater in De Panne, dus de zangers, dansers en acteurs kunnen nog even oefenen. Nadien volgen er nog andere voorstellingen in Hasselt, Gent, Oostende en Antwerpen.

Mijn broertje !! ❤️❤️ #broerenzusliefde❤️ #nono#liefstebroerooit!!

A post shared by Zita Wauters (@zitawauters) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.