Home celebs ZIEN: Michelle en Barack Obama halen hun beste dansmoves boven tijdens het...

ZIEN: Michelle en Barack Obama halen hun beste dansmoves boven tijdens het concert van Beyoncé en Jay-Z

‘Dance like nobody’s watching’ moeten de twee gedacht hebben.

© Instagram @barackobama - Isopix

Powerkoppel Beyoncé en Jay-Z zijn nog volop aan hun ‘On The Run II’-tournee bezig, maar we kunnen nu al zeggen dat afgelopen zaterdag misschien wel de meest memorabele avond van hun tournee was. Tijdens hun show in Maryland stonden niemand minder dan dat andere powerkoppel, Michelle en Barack Obama, in het publiek. En ook zij gingen, zoals elke trouwe fan die avond, volledig los.

Dat Michelle Obama fan is van de beats van Beyoncé en manlief Jay-Z, is niets nieuws. Eerder deze maand vloog de voormalige First Lady dan ook al richting Parijs om er in het Stade de France de lyrics van hun talloze hits woord voor woord mee te zingen. Dat deed ze trouwens van op de eerste rij, met aan haar zijde Tina Knowles. Ook al was Beyoncés mama die avond niet echt in dezelfde party mood als Michelle, toch moet mevrouw Obama het die avond wel erg naar haar zin hebben gehad. Gisteren werd ze namelijk opnieuw in het publiek gespot tijdens een concert van het powerkoppel. En hoe!

Dance like nobody’s watching

Ver hoefde Michelle deze keer niet te reizen. Beyoncé en Jay-Z speelden afgelopen weekend namelijk een thuismatch in het American football-stadion FedEx Field in Washington D.C. Een optreden waar ze zelfs Barack Obama mee naartoe kreeg. In een privébox in de nok van het stadion zien we de voormalige president de heupen losgooien terwijl we Jay-Z op de achtergrond zijn rapkunsten horen bovenhalen. Met het handje in de lucht beweegt hij volop mee op de beat. Nu Obama al een tijdje president af is, hoeft hij zich duidelijk niet meer in te houden. Tot groot jolijt van de fans die die avond het geluk hadden een stoeltje voor hen te hebben. Zij haalden dan ook gretig hun smartphones boven om het hele gebeuren op beeld vast te leggen. Iets waar we hen heel dankbaar voor zijn 😉

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: