Home celebs Mel C en Victoria Beckham waren voor heel even herenigd op het...

Mel C en Victoria Beckham waren voor heel even herenigd op het podium

Samen zongen een stukje van de Spice Girls-hit '2 Become 1'

Instagram: melaniecmusic
Terwijl wij op oudejaarsavond aan het feesten waren, is onze droom van een Spice Girls-reünie uitgekomen. Mel C en Victoria Beckham hebben namelijk het nummer ‘2 Become 1’ gezongen en ons zo meteen terug gekatapulteerd naar de jaren 90. Aah, nostalgie!

Victoria Beckham had op oudejaarsavond een feestje georganiseerd in de Malediven en daarom had ze haar goede vriendin en ex-collega Melanie Chisholm uitgenodigd om op te treden. Wij kennen Melanie natuurlijk als Mel C aka Sporty Spice, en de twee kropen zelfs voor heel even samen op het podium.

Ja, je leest het goed. De Spice Girls-reünie waar we zo naar verlangen, was voor heel even een feit. Samen zongen ze enkele noten uit hun wereldbekende hit ‘2 Become 1’, en het nostalgiegevoel was duidelijk aanwezig.
 

De geruchten over een eventuele hereniging doen al een tijdje de ronde. Hun debuutsingle ‘Wannabe’ is namelijk twintig jaar oud, dus dit moet gewoon op gepaste wijze gevierd worden. Emma Bunton, Mel B en Geri Halliwell zagen een reünietournee meteen zitten, maar de overige Spice Girls-leden hebben vriendelijk bedankt.
 

Nu we het optreden van Victoria en Mel C gezien hebben, kunnen ze er – volgens ons – niet meer onderuit. Zo moeilijk was dat nu toch niet?! De twee kennen de lyrics duidelijk nog uit het hoofd en ze kunnen niet ontkennen dat ze geen mooie herinneringen hebben samen. Tot binnenkort dus, nah!
 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.