Home celebs ZIEN: Meghan Markle blundert bij beantwoorden van vragen over de UK

ZIEN: Meghan Markle blundert bij beantwoorden van vragen over de UK

'Ik ben verschrikkelijk in dit spelletje!'

Prins Harry en Meghan Markle zijn verloofd, dus gaat zij na hun huwelijk natuurlijk officieel deel uitmaken van het Britse koningshuis. Deze grappige video bewijst dat ze haar kennis over Engeland wel nog wat zal mogen bijschaven.

Actrice Meghan deed anderhalf jaar geleden promo voor ‘Suits’, de Amerikaanse serie waarin ze meespeelt. In het kader daarvan kreeg ze een heleboel vragen voorgeschoteld over Engeland. Die gingen niet zozeer over belangrijke onderwerpen, maar wel over eigenaardige en grappige weetjes. Meghan deed de test vol enthousiasme, maar ze faalde grandioos.

Verschrikkelijk

Zo kwam ze te weten dat Sandy Balls een echte plaats is in Engeland, dat er een Engels bier bestaat dat Buttface heet, dat het nationale dier van Engeland een leeuw is en dat het Engelse woord voor sidewalk path is. Op het einde beseft ze dat ze volledig de mist in ging. ‘Ik denk dat ik verloren heb’, lacht Meghan. ‘Ik was verschrikkelijk in dit spelletje.’ Nu ze verloofd is met Harry, prins van Engeland, is dit natuurlijk een hilarisch filmpje. We zijn er zeker van dat Harry haar wel de gekke gewoontes en plaatsjes van de UK leert kennen.


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.