Home celebs Mathijs F. Scheepers is opnieuw papa geworden

Mathijs F. Scheepers is opnieuw papa geworden

De acteur deelde een superschattige foto van de kleine spruit.

Instagram @mathijsfscheepers

Acteur Mathijs F. Scheepers verwelkomde afgelopen weekend zijn tweede zoontje. De kleine spruit kreeg de mooie naam César en is het kleine broertje van Elvis.

Mathijs F. Scheepers (43) zijn vrouw Lidia (27) beviel zondag 7 oktober van een zoontje. Het is het tweede kindje voor het koppel dat in 2015 al een zoon Elvis (3) kreeg. Ze kozen dit keer opnieuw voor een legendarische naam: César. De acteur maakte het goede nieuws bekend door een schattige foto te posten van het kleine baasje op zijn Instagrampagina.

Mathijs, bekend van populaire series zoals ‘Cordon’, deelt regelmatig foto’s van zijn gelukkige gezinnetje op sociale media. Nochtans zag het er een aantal jaar geleden minder rooskleurig uit. Hun eerste zoontje Elvis kwam elf weken te vroeg ter wereld, met heel wat complicaties als gevolg.

Elvis moest tal van operaties ondergaan en in de toekomst wachten hem nog een paar ingrepen. ‘Maar het is een fenomenaal ventje’, zei Mathijs in De Morgen. ‘Altijd goedgezind en gelukkig. Hij is heel bijzonder.’ En nu is ie grote broer van een ander fenomenaal ventje: César.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.