Home celebs CUTE: Kate Hudson deelt allereerste foto van pasgeboren dochtertje

CUTE: Kate Hudson deelt allereerste foto van pasgeboren dochtertje

 Wat een schatje! 😍

Photonews

‘How to Lose a Guy in 10 Days’-actrice Kate Hudson is dinsdag voor de derde keer mama geworden en dus besloot ze dat de tijd wel rijp was om haar schattige spruit eindelijk aan de wereld te tonen. En dat kiekje wil je absoluut niet gemist hebben!

‘10-2-2018’ stond er afgelopen dinsdag plots te lezen op het Instagramaccount van Kate Hudson en haar fans wisten dan ook meteen hoe laat het was. De 39-jarige actrice maakte de komst van haar derde kindje op geheel eigen wijze bekend mét een bijzonder emotioneel verhaal achter de naam van haar kersverse dochter. De schattige spruit Rani Rose Hudson Fujikawa werd vernoemd naar haar grootvader, die het gezin enorm mist. Een foto kregen haar volgers die dag echter nog niet te zien, maar daar bracht Kate gisterenavond verandering in.

View this post on Instagram

🌹Our little rosebud🌹

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

In dromenland

‘Ons klein rozenknopje’, klinkt het bij de trotse mama. Op het kiekje dat Kate met haar 9 miljoen volgers deelde, zien we de kleine Rani Rose in een ziekenhuisdekentje gewikkeld met een roos gestreept mutsje op. Terwijl haar pasgeboren dochter beeldig ligt te slapen, stroomden de reacties op Instagram volop binnen. ‘Ze is perfect’, ‘Kostbaar en zo mooi’ en ‘Wat een schatje’ zijn dan ook nog maar een greep uit de talloze hartverwarmende commentaren. Wij zouden het niet beter kunnen verwoorden! 😍

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.