Home celebs Marthe praat voor ‘t eerst openhartig over haar breuk met Viktor: ‘Ik...

Marthe praat voor ‘t eerst openhartig over haar breuk met Viktor: ‘Ik heb zitten huilen in mijn loge’

Marthe staat naar eigen zeggen nog steeds achter hun beslissing.

© PhotoNews

Het is ondertussen zo’n drie maanden geleden dat K3’tje Marthe en Viktor Verhulst hun breuk deelden op Instagram. ‘Een beslissing waar ik nog steeds achter sta’, aldus Marthe.

Na een relatie van twee jaar besloten Marthe en Viktor samen hun eigen weg te gaan. ‘Viktor en ik hebben die beslissing samen genomen omdat we er allebei van overtuigd waren dat het de beste keuze was’, aldus Marthe in Het Laatste Nieuws. Maar ook al namen ze de beslissing samen, toch hebben ze allebei ook afgezien van de breuk: ‘Maar we hebben het samen verwerkt door er veel over te praten, met elkaar en met anderen. Weten dat het de beste keuze is, maakt dat je het toch iets beter kunt loslaten.

Getroost door Hanne en Klaasje

Gelukkig heeft Marthe een bijzonder drukke job mét vrolijke collega’s: ‘Op zulke momenten hebben we oprecht héél veel aan elkaar. Ik haal daar ook veel energie uit, want op het podium moesten de shows natuurlijk wel gewoon doorgaan. Ik moest een klik maken in mijn hoofd, maar bijna niemand heeft er iets van gemerkt. Alleen in mijn loge heb ik wel een paar keer zitten wenen’

Ik moest een klik maken in mijn hoofd, maar bijna niemand heeft er iets van gemerkt.

Marthe kijkt gelukkig allesbehalve met een slecht gevoel terug op haar relatie met de zoon van Studio 100-baas Gert Verhulst: ‘We hebben samen mooie dingen meegemaakt en zijn uit elkaar gegaan als keigoede vrienden. We hebben veel van elkaar geleerd en dat neem ik sowieso mee in mijn rugzak. Niet alles is dus kapot. En dat maakt wel dat ik nu gelukkig ben.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: