Home celebs Maroon 5 verrast nietsvermoedende reizigers met optreden in New Yorkse metro

Maroon 5 verrast nietsvermoedende reizigers met optreden in New Yorkse metro

Sexy Adam Levi verkleed als een zwerver, maar dan eentje met een dijk van een stem.

Photo News

Jimmy Fallon en Maroon 5 vermomden zich met pruiken en lange baarden om een verrassingsoptreden te geven in de New Yorkse metro. Za-lig!

Presentator Jimmy Fallon, bekend van zijn talkshow waarin hij de bekendste celebs uitnodigt, strikte deze keer Adam Levine en gitarist James Valentine van de band Maroon 5. Samen gaven ze een heerlijk optreden in de ondergrondse gangen van de metro in New York.

Zwervers

De mannen waren verkleed als zwervers, maar de prachtige stem van Adam deed heel wat voorbijgangers toch even stoppen om te luisteren. De pendelaars smulden van het trio, en al snel werden ze omringd door een massa mensen die vrolijk ‘Crazy Little Thing Called Love‘ meezong.

Feestje

Geef die man een platencontract, dachten ze ongetwijfeld. De verrassing was dan ook groot toen de artiesten bij de aanvang van het tweede liedje hun vermomming achter zich lieten. Nog meer mensen kwamen aangestormd om Maroon 5 in real life hun laatste hit ‘Sugar’ te zien brengen. ‘Ik had die vermomming liever aangehouden’, grapte Adam nog. Het werd een vet ondergronds feestje waar wij heel graag bij hadden willen zijn.

Huwelijksfeesten

Het is trouwens niet de eerste keer dat Maroon 5 mensen onverwacht de avond van hun leven bezorgt. Voor de videoclip van hun single ‘Sugar’ vielen ze binnen op maar liefst 7 huwelijksfeesten, tot grote vreugde van de bruid en bruidegom.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.