Home celebs ZIEN: Mariah Carey dropt gloednieuwe clip voor ‘All I Want for Christmas...

ZIEN: Mariah Carey dropt gloednieuwe clip voor ‘All I Want for Christmas Is You’

Wij willen ook zo’n sexy kerstmanpakje!

© YOUTUBE: Mariah Carey

De kerstcadeautjes van Mariah Carey blijven maar binnenstromen. Donderdagavond werden we verrast door de ‘All I Want for Christmas Is You’-Instagramfilter, vandaag dropt de zangeres na 25 jaar een gloednieuwe clip voor datzelfde liedje. En of we dit jaar voorbereid zijn op 25 december!

Het nummer dat Carey in 1994 uitbracht, krijgt dit jaar een feestelijke upgrade. En daar heeft de zangeres haar redenen voor, want het is de eerste keer ooit dat het liedje op nummer één staat in de Billboard Hot 100. Het liedje kent dit jaar – nóg meer dan andere jaren – een heuse comeback en dat succes viert de zangeres dus met een nieuwe videoclip.

Wit dorpje

Bij die clip hoeven we hoogstwaarschijnlijk geen tekeningetje te maken, want de kerstmagie spat ervan af. In de video is te zien hoe een jong meisje in de sneeuw – duh! – naar Mariah staat te kijken. De zangeres staat in de etalage van een speelgoedwinkel en begint samen met de beertjes en notenkrakers te dansen en zingen.

Plots staat het meisje zelf in de etalage en opent ze een magische deur. Zo komt ze in een wit dorpje terecht waar de kerstman, zijn elfjes, de notenkrakers én Mariah herself haar ontvangen. Ze krijgt de smaak helemaal te pakken en gaat – net zoals ons – helemaal los op ‘All I Want for Christmas Is You’. PS: wij zouden graag zo’n kerstmanpakje als dat van Mariah onder de kerstboom vinden. ?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.