https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs ZIEN: Mariah Carey zingt ‘All I Want For Christmas is You’ met...

ZIEN: Mariah Carey zingt ‘All I Want For Christmas is You’ met haar schattige tweeling

Roc en Roe geven zich helemaal op mama's bekende kerstnummer.

© Instagram: @mariahcarey

Als er iemand de kerstkoningin is, moet het wel Mariah Carey zijn. Al is het maar omdat de Amerikaanse zangeres een van ‘s werelds meest iconische kerstnummers ooit inzong.

Wij kweelden al ontelbare keren mee met ‘All I Want For Christmas Is You’. En we zijn zeker niet de enigen! Op een schattige Instagramvideo toont Mariah (48) hoe haar tweeling Moroccan ‘Roc’ en Monroe ‘Roe’ enthousiast meezingen met mama’s bekende kerstliedje.

Volgens het onderschrift van de video zijn Roc en Roe, die ondertussen al zeven zijn, al een tijdje aan het oefenen op de achtergrondstemmen van het nummer. ‘We gaan dit stap voor stap oefenen’, klinkt het. En daar worden wij ontiegelijk vrolijk van! Want dat betekent maar een ding, jongens: Kerstmis komt écht heel erg dichtbij. Oké, de sint moet eerst nog passeren, maar wij hebben onze kerstboom alvast gezet. Meezingen maar!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: