Home celebs LOL: mama van Beyoncé deelt video waarin haar kleindochter een flauwe mop...

LOL: mama van Beyoncé deelt video waarin haar kleindochter een flauwe mop vertelt

Blue Ivy is nu al een rasechte entertainer.

© photo news

Tina Knowles postte een grappige video terwijl ze babysitte op haar kleindochter Blue Ivy. Daaruit blijkt dat de oudste spruit van Beyoncé duidelijk de showbizzgenen van haar mama erfde.

De mama van Beyoncé, Tina Knowles, is met haar twee miljoen volgers op Instagram zelf ook een bekendheid. Ze gunt ons geregeld een kijkje in haar persoonlijk leven en daar hoort natuurlijk ook babysitten bij, want Tina is de trotse grootmoeder van drie kleine spruiten: Blue Ivy, Rumi en Sir.

‘Flauwe moppentijd’

De oudste dochter van Beyoncé en Jay-Z was onlangs op bezoek, en het was duidelijk plezant bij oma. Tina deelde een filmpje van haar kleindochter die de stand-upcomedian uithangt. ‘Flauwe moppentijd met een speciale gast’, schreef Tina onder de video. We horen Blue Ivy inderdaad een bijzonder slechte mop vertellen, maar oma Tina kan er gelukkig wel om lachen.

‘How many lips does a flower have?’, vraagt de zevenjarige aan haar oma. ‘Two lips!’ Wat natuurlijk klinkt als tulip, het Engelse woord voor tulp. Ze legt daarna voor alle zekerheid de clue van haar grap nog even uit. ‘Snap je ze? Want er is een bepaalde soort bloem die tulip heet.’ Aan haar repertoire is nog wat werk, maar er is geen twijfel mogelijk dat kleine Blue Ivy een rasechte entertainer is net zoals haar wereldberoemde mama.

Uit de media houden

Het enige wat we van Blue Ivy zien in het filmpje is haar hand. Beyoncé en Jay-Z proberen hun kinderen zoveel als mogelijk uit de media te houden, en daar heeft oma Tina natuurlijk respect voor. We horen dus wel de stem van het meisje, maar we zien haar gezicht spijtig genoeg niet.

View this post on Instagram

Corny joke time with A special guest!!❤️

A post shared by Tina Knowles (@mstinalawson) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: