Home celebs Maakt Jody Bernal comeback 17 jaar na ‘Que sí, Que no’?

Maakt Jody Bernal comeback 17 jaar na ‘Que sí, Que no’?

De intussen 35-jarige zanger is helemaal terug!

Jody Bernal is back! De intussen 35-jarige zanger uit Nederland had in 2000 een monsterhit beet met ‘Que sí, Que no’ en zeventien (!) jaar later lijkt hij zijn terugkeer te maken met de zomerse oorwurm ‘La Colegiala’.

Het mag dan wel zeventien jaar geleden zijn sinds ‘Que sí, Que no‘ van Jody Bernal een hele zomer lang grijsgedraaid werd op de radio, wij kunnen de hit nog woord voor woord meezingen (nu ja, het refrein dan toch). Voor wie de oorwurm verdrongen had, rakelen we ‘m met veel plezier weer op:

Bernal – geboren in het Colombiaanse Bogotá, maar kort na zijn geboorte geadopteerd door een koppel uit Delft – lijkt bijna twee decennia later zijn comeback te maken met het hitsige ‘La Colegiala‘ (vrij vertaald: het schoolmeisje).

Ik sta er zelf ook van te kijken.

Al had hij nooit durven dromen dat de hit in samenwerking met producers The Boy Next Door en Fresh Coast amper een week na de release al op nummer één zou staan in de iTunes Top 100. ‘Ik sta er zelf ook van te kijken’, vertelde de 35-jarige zanger aan De Telegraaf. ‘Ik hoop dat het de zomerplaat van 2017 wordt.’

#1 in de iTunes top 100!!❤️ #spinninrecords #itunes #theboynextdoor #freshcoast

A post shared by Jody Bernal (@jodybernal) on

‘La Colegiala’ is net als ‘Que sí, Que no’ een cover, maar dat kon Bernal niet deren toen hij de bootleg van The Boy Next Door en Fresh Coast voor het eerst hoorde.Mijn eerste reactie was: dit is de shit, hier moeten we iets mee doen. Een paar dagen later zaten we in de studio.’ Het resultaat kan je hieronder beluisteren:

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.