Home celebs Louis Talpe presenteert dit najaar ‘Eeuwige Roem’

Louis Talpe presenteert dit najaar ‘Eeuwige Roem’

Wij worden alvast trouwe kijkers.

De Vijver Media
Zijn er fans van Louis Talpe in de zaal? We horen jullie al tot hier krijsen en brullen. Een van de vele redenen daarvan zou kunnen zijn dat Louis Talpe ook na het verlaten van zijn personage Mega Toby uit 'Mega Mindy' een streling voor het oog blijft. En dat lijken ze bij VIER ook in de gaten te hebben…

In het nieuwe seizoen van 'Eeuwige Roem' laat VIER Louis namelijk debuteren als presentator. Van Mega Toby naar presentator op VIER, het is eens wat anders.

Ook dit seizoen staan er weer dagelijks drie zware proeven op het programma voor 12 ex-topsporters én een nachtproef voor de laatste in het klassement. De kandidaten van dit seizoen zijn Aagje Vanwalleghem, Hanna Mariën, Bart Wellens, Elke Clijsters, Nick Nuyens, Wesley Sonck, Kevin Van der Perren, Sugar Jackson, Branko Strupar, Charlotte De Vos, Heidi Rakels en Ludo Philippaerts. Zij zullen het tegen elkaar opnemen in het nieuwste seizoen van 'Eeuwige Roem'. De opnames vonden dit jaar trouwens plaats in het prachtige Kroatië.

Wie een goed geheugen heeft, weet dat dit ondertussen alweer het vierde seizoen is van 'Eeuwige Roem'. Het eerste seizoen verscheen zo'n acht jaar geleden op de buis. In 2008 veroverde judoka Gella Vandecaveye de eerste plaats. In 2009 won atlete Marleen Renders en in 2012 sleepte mountainbiker Filip Meirhaeghe de hoofdprijs binnen.

Wie Louis wil zien schitteren op zijn televisiescherm, stemt dit najaar best af op VIER.

lo

Meer BV's: