Home celebs LOL: liplezers geven een hilarische draai aan het gefluister van prins Harry...

LOL: liplezers geven een hilarische draai aan het gefluister van prins Harry en Meghan Markle tijdens de royal wedding

Meghan laat de f-bom vallen, terwijl prins Harry last heeft van zijn darmen. 😂

Als je – net als miljoenen andere mensen – de royal wedding live hebt gevolgd gisteren, heb jij je waarschijnlijk ook afgevraagd wat prins Harry en Meghan Markle elkaar toefluisterden. Enkele aandachtige kijkers menen het te hebben ontcijferd, en hun pogingen om te liplezen zijn hilarisch!

‘I’m shitting it’

Wanneer prins Harry (33) gisteren zijn bruid begroette aan het altaar, fluisterde hij met een smoorverliefde blik ‘je ziet er geweldig uit, ik ben zo’n gelukzak‘. Maar enkele twitteraars denken dat de prins iets helemaal anders bedoelde. Harry was heel nerveus en zou volgens hun versie van de liplezing ‘I’m shitting it‘ gezegd hebben, wat grofweg vertaald ‘ik doe het in mijn broek‘ betekent.

Het grappige is dat eenmaal je deze interpretatie in je achterhoofd hebt, je niet anders kan dan lachen met de beelden.

‘F*ck!’

Ook Meghan Markle (36) bleef niet gespaard van een foute liplezing. Na de ceremonie in St. George’s Chapel, stelde prins Harry zijn kersverse bruid voor aan het publiek tijdens de langverwachte koetsrit door de straten van Windsor. Wanneer ze na een halfuur koninklijk te hebben gezwaaid naar de menigte – iets wat Meghan overigens nu al onder de knie heeft – de poort van Windsor Castle binnenrijden in de open koets, haalt de bruid opgelucht adem.

Als je goed kijkt naar onderstaande beelden, lijkt het er sterk op dat Meghan na de stressvolle dag even een f-bom laat vallen! Volgens andere kijkers zegt de hertogin van Sussex niet ‘f*ck!‘, maar opgelucht ‘oh wauw!‘, omdat ze overdonderd was door de duizenden toeschouwers die haar naam riepen.

Nog meer Harry & Meghan: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.