Home celebs ‘Emily in Paris’-actrice Lily Collins is verloofd

‘Emily in Paris’-actrice Lily Collins is verloofd

De ring die ze van haar vriend Charlie McDowell kreeg is alvast to die for.

lily collins
© Getty

Wij hebben een somber en regenachtig weekend voor de boeg, maar bij Lily Collins gaat het er dit weekend iets vrolijker aan toe. De ‘Emily in Paris’-actrice kondigde namelijk gisteren aan dat ze verloofd is. En de ring die ze van haar vriend Charlie McDowell kreeg is alvast to die for.

Lily Collins (31) is ongeveer een jaar samen met haar vriend en filmregisseur Charlie McDowell (37). Vermoedelijk leerden ze elkaar kennen op de set van ‘Emily in Paris’, de nieuwe Netflixserie waar Lily binnenkort in te zien is. Ondertussen heeft het koppel de volgende stap gezet in hun relatie. Gisteren kondigde Lily Collins namelijk via Instagram aan dat ze verloofd is met haar vriend Charlie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het lijkt er trouwens op dat de regisseur haar ten huwelijk gevraagd heeft, tijdens een wandeling. Op de foto’s die de actrice deelde, zie je namelijk hoe hij een knieval deed in het midden van de natuur. Al hadden wij eerlijk gezegd meer aandacht voor de prachtige ring die de ‘Emily in Paris’-actrice gekregen heeft. Daarnaast is Lily Collins uiteraard ook dolgelukkig met het feit dat ze verloofd is. Dat blijkt niet alleen uit haar gezichtsuitdrukking op de foto’s, maar ook uit het onderschrift dat bij de post staat. ‘Ik heb heel mijn leven lang op jou gewacht en ik kan niet wachten om aan ons leven samen te beginnen.’

View this post on Instagram

The purest joy I’ve ever felt…

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lily, die bijna 19 miljoen volgers heeft op sociale media, kreeg in een mum van tijd ook duizenden reacties op het goede nieuws waaronder enkele van haar beroemde vrienden. Zo reageerde ‘High School Musical’-actrice Ashley Tisdale ‘Proficiat!!!!’. Zangeres Ciara schreef dan weer het volgende: ‘Zooo blij voor jou. Wat een speciale dag!’.

Lees ook: