Home celebs Lesley-Ann Poppe is zwanger!

Lesley-Ann Poppe is zwanger!

Het wordt haar eerste kindje met Kevin.

Instagram: @lesleyannpoppe
Heuglijk nieuws! Lesley-Ann Poppe verwacht haar eerste kindje met vriend Kevin. Lesley-Ann heeft al een 9-jarig zoontje Benjamin Jr. met haar ex-man Benjamin. Voor Kevin wordt het zijn eerste kind, maar naar verluidt is hij 'er klaar voor'.

Het leeftijdsverschil tussen Lesley-Ann (37) en Kevin (28) speelt hen duidelijk geen parten. Na een maand ging het koppel al samenwonen en nu verwachten ze na amper vier maanden een kind. Wij wensen het koppel (en dan vooral Lesley-Ann) een zalige zwangerschap toe!

Gerucht

Vier weken geleden verdachten scherpe tongen Lesley-Ann er al van zwanger te zijn. Toen ontkende Miss Poppe alles halsstarrig met als excuus 'twee boterkoeken en een pistolet met kaas' verorberd te hebben. Nu blijkt het gerucht toch gegronder dan ze toen beweerde.

Nog maar net gestopt met de pil

Het werd al gauw duidelijik voor Lesley-Ann en Kevin dat ze een vurige kinderwens delen. Lesley-Ann was nog maar net gestopt met de pil of het was al 'prijs', zo klinkt het. Nu is ze amper twee maanden zwanger, maar het koppel schreeuwt hun zwangerschap al van de daken. De twee zijn de koning te rijk.

Champagnestop

Lesley-Anns grootste obstakel zal worden om geen glaasjes champagne meer naar binnen te laten glijden, zo vertelt ze aan Story: 'Ik ben me ervan bewust dat een miskraam mogelijk is. Daarom wil ik de babykamer nog niet inrichten. Na een miskraam tegen een lege wieg aankijken, moet vreselijk zijn. Anderzijds weten we nu dat we samen zwanger kunnen worden, en als het één keer lukt, lukt het ook een tweede keer. Ik maak mijn zwangerschap nu bekend omdat mensen het snel zullen zien. Ik ben niet een beetje zwanger, maar meteen serieus zwanger. Mijn borsten zijn al twee cupmaten gegroeid, en ze waren al niet klein. (lacht) Kevin vindt dat niet erg, maar ik ga de gynaecoloog toch vragen om iets dat de groei afremt, als dat bestaat. Dit is niet gezond voor mijn rug. Bovendien drink ik op feestjes graag champagne, en nu vraag ik steeds bruiswater. Mensen die me goed kennen, hadden het dus snel door. De champagne laten staan vind ik het moeilijkste aan mijn zwangerschap, maar ik ben niet egoïstisch. Ik tel wel al af: nog zeven maanden en ik mag weer iets drinken.'

Meer nieuws: