Home celebs Kim Kay reageert aangeslagen op tactloze mop van ‘Sorry voor alles’-bedenker

Kim Kay reageert aangeslagen op tactloze mop van ‘Sorry voor alles’-bedenker

'Moest hij mij nu zien, hij zou zwijgen.'

Kamiel De Bruyne, bedenker van het succesvolle Eén-programma ‘Sorry Voor Alles’, deed in een van zijn YouTube-video’s een niet al te vriendelijke uitspraak over Kim Kay. De ‘Li La Li’-zangeres reageert aangeslagen.

‘Ze nam een beetje morfine. En nog een beetje. En nog een beetje. Enfin, ze werd verslaafd.’ Dat antwoordt ‘Sorry Voor Alles’-bedenker Kamiel De Bruyne (25) op zijn levensvraag ‘Is alles nog okay met Kim Kay?’. Nu niet meer, Kamiel.

Allesbehalve ludiek

Op zijn persoonlijk YouTube-kanaal Kamielus probeert Kamiel De Bruyne zo nu en dan ludieke video’s te plaatsen. Maar met zijn laatste video ging hij de mist in. Hij stak de draak met Kim Kays morifineverslaving, die ze kreeg door haar behandelingen voor baarmoederhalskanker. Twintig jaar geleden werd Kim Kay bekend met haar catchy nummer ‘Li La Li’. Vijf jaar later kreeg ze baarmoederhalskanker. Aan de behandelingen hield ze een morfineverslaving over waarover ze in 2011 nog getuigde in ‘Koppen’.

Mijn leven is zwaar, uitzichtloos zelfs.

Kim Kay reageert aangeslagen

Kim Van Hee is ondertussen 39 en reageert aangeslagen op Kamiels ‘mopjes’: ‘Ik ben niet bitter, maar mocht die man weten hoe het écht met me gaat, dan zou hij daar geen grappen over maken. Mijn leven is zwaar, uitzichtloos zelfs. Het gevolg van onomkeerbare complicaties van mijn ziekte en verslaving.’

Bovendien beweerde Kamiel in zijn allerminst ludieke video dat Kim nog steeds met en morfineverslaving kampt, terwijl ze daar in werkelijkheid al een tijd van af is: ‘Jammer dat hij zelfs niet de moeite deed om zich te informeren.’

Offline

Wanneer Kims reactie Kamiel ter ore kwam, haalde hij de video meteen offline. Hij reageerde in Het Nieuwsblad: ‘Ik gebruik mijn persoonlijke YouTube-kanaal om te experimenteren met video’s, dit was er een voorbeeld van. Zodra ik hoorde dat Kim hier aanstoot aan nam, heb ik de video meteen offline gehaald. Het was absoluut niet mijn bedoeling om iemand te kwetsen.

Lees ook: