Home celebs Kat Kerkhofs deelt pakkende video voor overleden papa

Kat Kerkhofs deelt pakkende video voor overleden papa

Kats papa overleed in 2004, toen zij 16 jaar was.

Veertien jaar geleden verloor Kat Kerkhofs haar papa door een hartstilstand. De ‘Dancing with the Stars’-ster deelde op Allerheiligen een ontroerende familievideo waarop duidelijk te zien is dat zij en haar zus Lyn een mooie band hadden met hun vader.

Rock-‘n-love

In ‘Dancing with the Stars’ straalt ze van het scherm, maar het einde van het jaar moet geen makkelijke periode zijn voor Kat Kerkhofs. Toen ze 16 jaar was stierf haar papa op kerstavond onverwachts aan een hartstilstand.

Jos ‘Jokke’ Kerkhofs was een gekende naam in Leuven, en in de Vlaamse muziek- en televisiewereld. Hij was drummer bij verschillende bands, stond aan de wieg van Marktrock en werkte mee aan verschillende populaire televisieprogramma’s. Ondanks zijn rock-‘n-roll-leven was de man een goede vader voor dochters Kat en Lyn, zo blijkt toch uit de posts over haar papa die de jongste van de twee af en toe deelt. Op 1 november herinnerde ze haar pa met een pakkende compilatie van vakantiebeelden. ‘You’ll rock my heart forever’, schrijft ze.

View this post on Instagram

You’ll rock my heart forever ❤️

A post shared by Kat Kerkhofs (@katkerkhofs) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: