Home celebs Karen Damen openhartig over haar miskraam en het verlies van haar grootmoeder

Karen Damen openhartig over haar miskraam en het verlies van haar grootmoeder

'Dat is bijna tien jaar geleden en ik heb daar nog elke dag verdriet van.'

Karen Damen
© VIER

Traditiegetrouw kruipt James Cooke elke avond met een bootgast onder de lakens op de Evanna. Deze keer was het de beurt aan boezemvriendin Karen Damen, maar dat vond James een moeilijke opdracht. ‘Dit is de moeilijkste bedgeheimen dat ik ooit al heb gedaan.’

Wanneer het buiten donkerder kleurt, wordt het op de boot van Gert Verhulst een tikkeltje gezelliger. Na de aflevering van ‘Gert Late Night‘ duikt sidekick James Cooke in het bed met een bekende Vlaming voor een intieme babbel, en gisteren mocht James de pieren uit Karens neus halen.

Karen en James zijn twee handen op één buik, het duo weet bijna alles over elkaar en ze zouden niet meer zonder hun vriendschap kunnen. Maar omdat ze elkaar al zo lang kennen, wist James het even niet meer. ‘Ik weet niet wat ik je moet vragen’, vertelde hij. Gelukkig kwamen de tongen al snel los.

Moeilijke periode

Een korte verwijzing naar hun gewicht brak het ijs. Yep, we beginnen het duo ondertussen al te kennen. Maar na al dat lachen en grollen, sloeg de sfeer al snel om. James vroeg naar de miskraam van Karen en wanneer ze vertelde over het verlies van haar grootmoeder liepen de tranen over haar wangen. Dikke knuffel!


‘Gert Late Night’ is van maandag tot donderdag om 22u15 te zien op VIER.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.