Home celebs BYE BYE, LOON: de Kardashians-Jenners verkopen hun jaloersmakende kledij via eigen webshop

BYE BYE, LOON: de Kardashians-Jenners verkopen hun jaloersmakende kledij via eigen webshop

Een Gucci-handtas van Kris Jenner, een paar killer high heels van Kylie Jenner of een sportoutfit van Khloé?

© getty

We zouden maar al te graag de inhoud van de kleerkasten – of zeg maar kamers – van Kim, Khloé, Kourtney, Kris, Kylie en Kendall Kardashian-Jenner copy-pasten in die van ons! Die droom wordt nu een beetje werkelijkheid, want de populaire familie lanceert een online winkel waar ze hun kledij verkopen.

Je kunt nooit genoeg kledij hebben. We gebruiken het argument maar al te graag als we weer eens thuiskomen met een heleboel zakken na een dagje shoppen. In het geval van de Kardashians-Jenners gaat die vlieger niet op. De dames hebben een voor een een dressing waar je letterlijk verloren in loopt. Als ze elke dag een andere outfit aantrekken, kunnen ze waarschijnlijk gemakkelijk een paar jaar verder vooraleer ze een wasje moeten insteken.

KardashianKloset

Ze posten ook bijna dagelijks de mooiste foto’s in hun jaloersmakende kledij. Wij zouden heel graag de inhoud van hun dressing copy-pasten in onze bescheiden kleerkast, en die droom kan nu een beetje werkelijkheid worden. De zussen en hun momager sloegen hun handen in elkaar en lanceren KardashianKloset. In deze online winkel zullen ze items uit hun eigen kleerkast verkopen.

Op de Instagrampagina vangen we al een glimp op van welke spullen te koop zullen zijn. Een Gucci-handtas of glitterkleedje van Kris en een paar stoere bottines van Off-White of sportoutfit van Kylie. Over de prijzen wordt helaas met nog geen woord gerept. Maar gezien de dure smaak van de zusjes, mogen we helaas geen spotprijzen verwachten.

Wildste designerverlangens

Vanaf morgen, vrijdag 4 oktober, om 9 uur lokale tijd dus 18 uur onze tijd kan je rondneuzen tussen hun spulletjes en je wildste designerverlangens in vervulling laten gaan. Zet je alarm dus al maar, kruip achter je computer en bereid je voor om je winkelwagentje te vullen én je loon de deur te zien uitvliegen.

Net als sommige fans vinden wij het eigenlijk een beetje jammer dat deze familie hun kledij niet gewoon aan een goed doel schenkt. Ze kregen hoogstwaarschijnlijk heel wat van deze spullen gratis en voor het geld moeten ze – miljonairs – het alleszins niet meer doen…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.