Home celebs ‘K3 zoekt K3’-kandidate Nora Gharib gaat vloggen voor ‘Steracteur Sterartiest’

‘K3 zoekt K3’-kandidate Nora Gharib gaat vloggen voor ‘Steracteur Sterartiest’

Wij zijn al excited!

Nora Gharib kan zingen, dansen en acteren, en binnenkort gaat ze dat lijstje nog iets langer maken, want de ‘K3 zoekt K3‘-kandidate gaat 10 weken lang vloggen voor het programma ‘Steracteur Sterartiest‘.

Twee jaar geleden leerden we Nora Gharib kennen dankzij haar deelname aan ‘K3 zoekt K3‘. Ze won de wedstrijd niet, maar ondertussen heeft ze nog geen minuut stilgezeten. Zo werd ze al omgedoopt tot festivalreporter, stapte ze in het huwelijksbootje met Anson en haalde ze haar beste acteerskills boven voor de allernieuwste film van Adil El Arbi, ‘Patser‘. En vanaf nu staat ze ook nog eens tien weken lang voor de camera, want Nora wordt de nieuwe vlogster van het programma ‘Steracteur Sterartiest‘.

Eerste vlog

Dat leuke nieuws maakte Eén natuurlijk bekend met de eerste vlog van Nora. Daarin legt ze uit wie ze is, waar ze van houdt en wat we allemaal mogen verwachten. ‘Ik ga voor jullie alles te weten komen. Alles! De roddels, de bloopers, de goede doelen waar de acteurs voor zingen en nog heel veel andere dingen’, legt ze uit.

En speciaal voor ons heeft ze een primeur in petto. ‘Ik neem jullie mee naar de nieuwe studio van “Steracteur Sterartiest”.’ Al loopt dat bezoek niet van een leien dakje…

De vlog van Nora 1

In primeur: het gloednieuwe decor van Steracteur sterartiest! ?

Posted by Eén on Monday, October 30, 2017

‘Steracteur Sterartiest’ is vanaf donderdag 2 november om 20u40 te zien bij Eén.

Lees ook: