Home celebs Jessica Biel verklapt hoe groot hubby Justin Timberlake zijn lid is

Jessica Biel verklapt hoe groot hubby Justin Timberlake zijn lid is

Een plaagstoot(je) op Instagram.

Instagram @jessicabiel

Justin Timberlake heeft een lekker lijf, een knappe kop én een heerlijke stem. Dankzij vrouwlief Jessica Biel weten we nu dat hij ook down under goed gezegend is.

Celebrity’s zijn ook maar gewone mensen die elkaar graag eens plagen via sociale media. Kijk maar naar Hollywoodkoppel Blake Lively en Ryan Reynolds. Zij maken er een sport van om elkaar zo veel mogelijk steken te geven via Instagram en Twitter. De score kunnen we al niet meer bijhouden, maar één ding is zeker: plagen is liefde vragen.

Dat hebben Jessica Biel en Justin Timberlake ook begrepen. Justin postte een foto van zichzelf terwijl hij hard aan het werk is aan zijn eerste eigen boek. In ‘Hindsight & All the Things I Can’t See in Front of Me’ geeft hij een inkijk in zijn leven aan de hand van verschillende persoonlijke foto’s van zijn kindertijd tot nu.

Groot geschapen

Jessica Biel is trots op haar hubby en ze liet dat blijken in een gevatte en vooral heel dubbelzinnige comment. ‘Mijn woordenmeester aan het werk’, schrijft de actrice. ‘Altijd onder de indruk van je grote… brein.’ De drie puntjes voor brein tonen dat ze eigenlijk helemaal iets anders groot bedoelde. Mevrouw Timberlake heeft duidelijk niet te klagen over de inhoud van de zanger zijn broek.

Dank je voor die informatie, Jessica, maar we waren sowieso al zot van je man! Groot geschapen of niet…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.