Home celebs Jennifer Lawrence neemt pauze van Hollywood

Jennifer Lawrence neemt pauze van Hollywood

'Ik wil een boerderij en ik wil geiten melken.'

© PHOTO NEWS

Ze was in 2015 en 2016 twee jaar op rij de bestbetaalde actrice van Hollywood, maar heeft besloten om het acteren voorlopig achter zich te laten. Jennifer Lawrence kondigt net na haar breuk met Darren Aronofsky aan dat ze een pauze gaat nemen van de spotlight.

Sinds 2010 heeft Jennifer Lawrence non-stop gewerkt, met een gemiddeld tempo van drie films per jaar. Nu haar nieuwste project ‘Red Sparrow’ – waarin ze een Russische ballerina en spionne speelt – ingeblikt is, wil de 27-jarige actrice niets liever dan een welverdiende vakantie nemen.

Geiten melken

Ik wil een boerderij en ik wil geiten melken‘, deelde Jennifer haar toekomstplannen met het Amerikaanse Elle Magazine. Of haar recente split met Darren Aronofsky daar voor iets tussen zit, is niet meteen duidelijk, maar de Oscarwinnares lijkt even genoeg te hebben van de spotlight.

Naast geiten melken vermoeden we dat Jennifer haar dagen zal vullen met realityshows kijken, aangezien ze heel open is over haar obsessie met de Kardashianclan.

BFF’S

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Verder liet J-Law weten dat ze meer tijd zal vrijmaken voor Represent.us, een organisatie die zich inzet voor politiek activisme. Jennifer is al jaren lid van de vereniging en zetelt zelfs in het bestuur.

Lees ook: