Home celebs Jennifer Lawrence heeft Kerstmis voor het vijfde jaar op rij doorgebracht in...

Jennifer Lawrence heeft Kerstmis voor het vijfde jaar op rij doorgebracht in een kinderziekenhuis

Iets om trots op te zijn!

Jennifer Lawrence
Photonews

Iedereen heeft zo zijn tradities op Kerstmis, maar die van Jennifer Lawrence zijn wel erg bewonderenswaardig. Op kerstavond heeft de actrice namelijk – voor het vijfde (!) jaar op rij – een kinderziekenhuis bezocht. Iets om trots op te zijn!

Jennifer Lawrence heeft op kerstavond een bezoekje gebracht aan het Norton Children’s Hospital. Zo wil de actrice alle patiëntjes en verplegend personeel een hart onder de riem steken tijdens de feestdagen. Jennifer is zelf opgegroeid op de plaats waar het ziekenhuis gelegen is (Louisville, Kentucky) en haar bezoekjes tijdens de eindejaarsperiode zijn ondertussen een echte traditie geworden.

Het is namelijk al het vijfde jaar op rij dat de blondine het kinderziekenhuis bezoekt en dat is nog lang niet alles. Volgens een bron heeft de ‘The Hunger Games’-actrice ook twee miljoen dollar gedoneerd zodat het ziekenhuis een nieuwe afdeling kan openen. Deze kreeg de naam de ‘Jennifer Lawrence Foundation Cardiac Intensive Care Unit’ met zich mee.

Ontzettend dankbaar

Het ziekenhuis zelf heeft J. Law alvast bedankt op zijn sociale media. ‘Jennifer Lawrence kwam vandaag langs om patiënten, families en personeel te bezoeken. Haar bezoekjes zijn ondertussen ook een echte kersttraditie geworden. Bedankt, Jennifer! Je geeft ons steeds een reden om te glimlachen.’

Ook de directeur van het ziekenhuis, Thomas Kmetz, heeft een bedankje de wereld ingestuurd. ‘We zijn haar ontzettend dankbaar voor de gulle gift en ook voor het vertrouwen dat ze heeft in ons werk hier in het Norton Children’s Hospital’.

Lees ook: