Home celebs ‘Ik heb haar moeten smeken om bij me te blijven’: Jay-Z heeft...

‘Ik heb haar moeten smeken om bij me te blijven’: Jay-Z heeft het in documentaire over huwelijkscrisis

De rapper vertelt dat hij en Beyoncé helemaal opnieuw zijn moeten beginnen.

Jay-Z
© Photo News

Jay-Z bracht maandag een korte documentaire uit die bij z’n nieuw album ‘4:44’ hoort. Daarin heeft hij het voor het eerst open en eerlijk over z’n huwelijksproblemen met Beyoncé, die waarschijnlijk het gevolg waren van zijn ontrouw.

‘Relatie niet gebouwd op de waarheid’

Beyoncé gaf de voorzet met haar album ‘Lemonade’, maar Jay-Z heeft ‘m zonet perfect binnen gekopt. Bey en Jay gingen door een serieuze huwelijkscrisis nadat hij vreemdging, en het power couple is daar nu flink munt uit aan het slaan. Eind vorige maand bracht de rapper z’n album ‘4:44’ uit, waarop hij zijn bedrog lijkt te bevestigen. Sindsdien is hij enkele video’s aan het releasen die duiding geven bij de nieuwe muziek. In het net uitgebrachte ‘Footnotes for 4:44’, een video van elf minuten die enkel te zien is op Jays streamingdienst Tidal, praten bekende mannen zoals Chris Rock en Jesse Williams over ras, relaties met vrouwen en man zijn. Jay-Z doet zelf ook zijn zegje. Hij heeft het onder andere over zijn relatie met Queen B, met wie hij ondertussen zo’n zestien jaar samen is, waarvan negen jaar getrouwd.

Er kwam een moment waarop we moesten zeggen ‘Oké, we breken alles af en beginnen opnieuw van het begin’

‘Dit is mijn echte leven’, begint de rapper. ‘Ik stootte gewoon op een plek en we bouwden er een grote, mooie villa van een relatie die niet helemaal gebouwd was op de volledige waarheid, en plots begonnen er barsten te verschijnen. Er begonnen dingen te gebeuren die het publiek kon zien.’ Hier heeft de rapper het waarschijnlijk over het liftincident met Solange Knowles, de zus van Bey. Na het Met Gala in 2014 viel Solange de man van haar zus aan terwijl ze samen in een lift stonden. Sinds Beyoncé ‘Lemonade’ uitbracht en er voor ‘t eerst vermoed werd dat Jay-Z haar bedroog, wordt gedacht dat Solange toen zo tekeerging omwille van Jays bedrog. Het zou alleszins verklaren waarom Bey haar zus gewoon haar gang liet gaan.

Opnieuw beginnen

Maar de rapper vertelt nog meer in de video. ‘We moesten tot een punt komen waarop we zeiden “Oké, we breken alles af en beginnen terug van het begin.” Dat is het allermoeilijkste wat ik ooit heb gedaan.’ Het lijkt er dus op dat Jay en Bey heelhuids door de crisis zijn gekomen, maar niet voor ze een dieptepunt bereikten. De rapper heeft het in ‘Footnotes for 4:44’ over een zekere reis met Beyoncé, waarop hij haar heeft moeten smeken om hem niet alleen te laten. Hun droomhuwelijk heeft dus wel degelijk op de rand van de afgrond gestaan.

Nu het terug goed gaat tussen de twee, beseffen ze dat in de toekomst niets ‘fake’ mag zijn, aldus Jay-Z. Dat is waarom hij het album dat hij net uitbracht en waarop hij dus rapt over het feit dat hij Bey bedroog, al snel aan haar liet horen. ‘Ik zal niet zeggen dat het niet ongemakkelijk was, want dat was het absoluut wel.’ We geloven het graag.

We zijn blij dat de crisis voorbij is en de familie Carter terug gelukkig is, maar kunnen we hier alsjeblieft nog even over praten? We hebben duidelijkheid nodig, Jay! Kan iemand in godsnaam zeggen wie nu ‘Becky with the good hair’ is?! We moeten dit kunnen afsluiten, weet je wel, onze harten zijn ook een beetje gebroken…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.