Home celebs WEDDING BELLS: Kate en Pippa’s jongere broer James Middleton is verloofd

WEDDING BELLS: Kate en Pippa’s jongere broer James Middleton is verloofd

james middleton
© Getty Images

James Middleton is officieel van ‘t straat! De 32-jarige broer van Kate en Pippa kondigde gisteren op Instagram aan zijn vriendin Alizee Thevenet ten huwelijk te hebben gevraagd. De twee leerden elkaar vorige zomer kennen in een Londense bar.

‘Ze heeft ja gezegd!’, schreef Middleton gisteren op Instagram bij onderstaande foto van zichzelf met zijn kersverse verloofde. ‘Ons geheim is onthuld, maar we konden niet gelukkiger zijn om het nieuws te delen.’

Kate en Pippa‘s jongere broer lanceerde meteen ook een eigen hashtag. Vergeet Bennifer en Brangelina, hier is #jalizee!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Liefde op het eerste gezicht

James’ soulmate luistert naar de naam Alizee Thevenet. De française is financieel experte van beroep en woonde als kind in Duitsland, Indonesië, Chilli, Frankrijk, Groot-Brittannië en zelfs België, waardoor ze naast haar moedertaal ook vloeiend Engels en Spaans spreekt.

View this post on Instagram

Sail away with me ⛵️ ☀️

A post shared by James Middleton (@jmidy) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Middleton en Thevenet leerden elkaar vorige zomer kennen in een Londense bar. Volgens bronnen was het liefde op het eerste gezicht.

Begin mei maakten ze hun relatie Instagram official en enkele weken later waren ze samen te gast op het huwelijk van Thomas Kingston en Lady Gabriella Windsor, de dochter van koningin Elizabeths neef. Pittig detail: Kingston mocht James’ oudere zus Pippa ooit nog zijn lief noemen.

james middleton

Alizee Thevenet en James Middleton op het huwelijk van Thomas Kingston en Lady Gabriella Windsor in mei.

Jean-Gabriel Thevenet, de vader van Alizee, is alvast fan van zijn schoonzoon. ‘James is een bijzonder charmante man’, vertelde hij in januari nog aan The Daily Mail. ‘Ik ben heel blij dat Alizee met hem samen is. Ik weet dat ze heel gelukkig is. We duimen dat het blijft duren.’

Nog meer celebritynieuws: