Home celebs Wat zou Barack Obama doen met zijn laatste 5 dollar? Prins Harry...

Wat zou Barack Obama doen met zijn laatste 5 dollar? Prins Harry vroeg het hem op de man af

En verkiest hij Monica of Rachel uit 'Friends'?

Obama
YouTube: Today

Je zou denken dat iemand als prins Harry nergens zenuwachtig voor is, maar toen de verloofde van Meghan Markle Barack Obama mocht interviewen, waren er duidelijk enkele kriebeltjes aanwezig. Ons heb je alvast doen lachen, Harry!

Het was het eerste interview van Barack Obama sinds hij in januari het Witte Huis verliet. De eer om de voormalige president van de Verenigde Staten te interviewen, was weggelegd voor niemand minder dan de Britse prins Harry. Het gesprek tussen het duo werd uitgezonden op een radiozender van de BBC, en naast serieuze vragen was er ook plaats voor enkele ludieke momenten.

Op het programma

Obama had het onder andere over hoe zijn leven eruitziet nu hij geen president meer is en zijn visie op millennials. Zo moet de huidige generatie jongeren verandering nastreven, maar om die te bereiken, moeten ze volgens hem eerst hun gsm aan de kant leggen. De voormalige president wijst ook sociale media aan als schuldige. Die schotelen ons namelijk een vertekend beeld van de realiteit voor, dus het is aan onze leiders om gemeenschappelijk terrein te vinden op het internet. Een kleine steek aan het adres van Donald Trump?

Aan het einde van het interview had prins Harry ook een aantal ludieke vragen voor Obama. Zou hij met zijn laatste 5 dollar eerder een hamburger kopen, of toch liever een loterijbriefje? En geeft hij de voorkeur aan de serie ‘The Good Wife’ of ‘Suits’? Prins Harry, die verloofd is met ‘Suits’-actrice Meghan Markle, was alvast tevreden met het antwoord op die laatste vraag.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.