Home celebs HILARISCH: James Corden zet backstage van iHeartRadio Jingle Ball-concert op stelten

HILARISCH: James Corden zet backstage van iHeartRadio Jingle Ball-concert op stelten

Ed Sheeran, Niall Horan, Demi Lovato, Sam Smith, Liam Payne en Taylor Swift moesten er allemaal aan geloven.

Als James Corden ergens voor gaat, doet hij dat voor de volle 100 %. Dat bewees de presentator afgelopen weekend nog maar eens tijdens het iHeartRadio Jingle Ball-concert in Los Angeles. Hij gunde de general manager van het concertgebouw een pauze en kroop helemaal in zijn rol. Misschien net iets te goed…

The Late Late Show‘ van James Corden is altijd een plezier om naar te kijken. Speciaal voor het onderdeel ‘Take a Break‘ vertrok hij afgelopen weekend naar het iHeartRadio Jingle Ballconcert in Los Angeles. Daar gunde hij de general manager van concertgebouw The Forum een welverdiende break. En wat doet een general manager enkele uren voor de show? Juist: checken of iedereen oké is. Zo gezegd, zo gedaan!

Danser van Taylor Swift

Als nieuwe manager vertoefde James in de gangen van de backstageruimte en klopte hij bij élke beroemdheid aan. Zo vond hij de beveiliging van Ed Sheeran maar zwak, gaf hij Niall Horan een massage, sprak hij moed Demi Lovato moed in, was hij verantwoordelijk voor de uitgeruste stembanden van Sam Smith en keek hij televisie met Liam Payne.

Maar het beste moet nog komen: speciaal voor Taylor Swift ontpopte hij zich tot achtergronddanser, inclusief bijhorende kleding. James, you’re the best!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.