Home FASHION & BEAUTY Beauty Heidi Klum toont haar beautyroutine voor de American Music Awards

Heidi Klum toont haar beautyroutine voor de American Music Awards

Van naturel naar va-va-voom.

Photo News

Heidi Klum schitterde gisteren op de rode loper tijdens de American Music Awards (AMA’s). Ze droeg een lange zwarte jurk van ontwerper Julien Macdonald en haar make-up was on fleek. Het topmodel toont nu op Instagram hoe ze zich klaarmaakte voor het grote event.

Heidi Klum is met haar 45 lentes in topmodeltermen misschien al een ‘oude doos’, maar de Duitse moet niet onderdoen voor de nieuwe lichting snotneuzen in de mode-industrie. Ze was gisteren zoals elke celebrity die een beetje van belang is, aanwezig op de American Music Awards. Die avond draait volledig rond artiesten die hopen met hun muziek een award in de wacht te slepen, maar het was Heidi die met haar duizelingwekkende looks in de prijzen viel op de rode loper.

Va-va-voom

Het topmodel droeg een lange zwarte jurk van ontwerper Julien Macdonald. Het sexy kledingstuk was op strategische plaatsen doorzichtig, wat Heidi’s strakke lichaam mooi in de verf zette. Ook haar make-up en wet look-kapsel waren tot in de puntjes in orde.

Heidi is een prachtige vrouw, maar net als wij stapt ze natuurlijk niet zo glamoureus uit bed. Er ging best wel een pak werk vooraf aan haar AMA-look. In een filmpje op haar Instagrampagina toont ze precies hoe ze van naturel naar va-va-voom ging. Ze kreeg de hulp van haar make-upartiest en haar kapper, die verschillende uren in de weer waren. Geen zorgen, de video is een fastforwardversie.

De volgende keer dat je bff of vriendje zeurt dat je te veel tijd in de badkamer doorbrengt, toon je hen gewoon deze video. En jij hebt géén personeel ter beschikking.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.