Home celebs HILARISCH: Guga Baúl brengt iedereen in de war met zijn geniale voicemail

HILARISCH: Guga Baúl brengt iedereen in de war met zijn geniale voicemail

Guga, wij willen jou ook wel eens bellen.

‘Spreek uw boodschap in na de biep.’ Geef maar toe: ooit stak je enorm veel tijd in je voicemail, want die originele instelling vond je maar zozo. En die saaie stem heeft bij Guga Baúl meteen plaatsgemaakt voor een geweldig alternatief. Guga, wij willen jou ook wel eens bellen.

Gisteren streed Tine Embrechts voor een plekje in ‘De Club‘ van Siska Schoeters. Tijdens de quiz beleefde ze een aantal grappige momenten, maar wanneer ze haar lief inschakelde als hulplijn, kreeg ze het hele publiek aan het lachen.

In de ronde ‘Wie kan je bellen?‘ moesten Tine en Martin Heylen zo snel mogelijk het nummer van Willy Naessens te pakken krijgen. Ze mochten daarvoor hun eigen gsm gebruiken en kregen 90 seconden op de teller. Tine beet de spits af.

‘Voor een lekker gerechtje: druk 1’

Na een aantal mislukte pogingen belde Tine naar haar lief Guga Baúl. Helaas nam hij niet op, maar het bandje dat toen afspeelde, was wel hilarisch. ‘Voor een lekker gerechtje: druk 1’, klonk het à la Sergio Herman. ‘Vroeger was zijn voicemail heel lang’, vertelde Tine. ‘Voor reservaties: druk twee. Helemaal Sergio. Maar mensen raakten daarvan in de war.’

Dus wie Guga probeert te bellen en terechtkomt op zijn antwoordapparaat, krijgt een imitatie van topchef Sergio Herman in zijn oren cadeau. Geniaal, toch?!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.